Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi olmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve eşini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek istemediği halde borçlanacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek işleri yoluna sokacağına, güzel günler için yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanından para almak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments