Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, söylediklerinin çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük adımlar atacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı öpmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla evlenmek yaşanan kötü anıların silineceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek zorlukları aşacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments