Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve ailesini görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve karısını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi olmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak küskünlüklerin oluşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments