Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanını görmek

Rüyada cumhurbaşkanını görmek

Rüyada cumhurbaşkanını görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı ağırlamak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ticaretinin hızlanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, o kapıyı kapatacağına, ev içinde mutluluğun artacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, onlara değer vereceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, masa başı bir işe gireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments