Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, zafer ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, makamının ve ününün artacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, süzüleceğine yorulur.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments