Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanını öpmek

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek âlim kimselerden feyz alacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini öpmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı öpmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla oturmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanını evinde ağırlamak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının cumhurbaşkanı olduğunu görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük zararlar edileceğine, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments