Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kişinin içinin daralacağına, esenliği bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, iç açıcı sözlere yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve karısını görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, manevi olarak da yıpranacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının cumhurbaşkanı olduğunu görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı yemek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanını hasta görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kızına daima sahip çıkacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments