Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ekmeğine leke süreceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada abdullah gülü görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abd başkanı görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yol kat edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments