Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, edilen duaların tutacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek sevdiği insanların olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işlerinin azalacağına işarettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek işlerinin yaver gideceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çevrenizden takdir görmeye, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments