Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek küslüklerin biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yaşamına bakacağına delalettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına inanılır.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments