Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdulkadir geylani hz görmek

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, ailesini kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments