Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada seyyid abdulbakiyi gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sorunsuz geçeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada abdullah öcalanuı görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına inanılır.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kafasının karışacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada abd başkanını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdullah gülü görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, elinin dara düşmeyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments