Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abd başkanı görmek

Rüyada abd başkanı görmek

Rüyada abd başkanı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada abd başkanı gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada abd başkanı görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada abd başkanını görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret eder.

Rüyada abdullah ismini duymak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdullah görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada abduye gitmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdülhamiti görmek aileyle iş yapmayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments