Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdulbaki hazretlerini gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerin kara geçeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada abdulbaki hazretlerini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdullah öcalanuı görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments