Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin yanından geçmek

Rüyada ateşin yanından geçmek

Rüyada ateşin yanından geçmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada ateşin yanından geçmek bolluğun ve bereketin artacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet eder.

Rüyada ateşin içinden geçmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ateşin üstünden geçmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rızkının çoğalacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada ateşin söndüğünü görmek maddi gücünü kaybedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin ateşinin çıktığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments