Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yanından geçmek

Rüyada mezar yanından geçmek

Rüyada mezar yanından geçmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar yanından geçmek gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada mezarın yanından geçmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek bir uzmana başvurulacağına, atılıma geçeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın yanından geçmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada caminin yanından geçmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin yanından geçmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada cami yanından geçmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments