Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yanından geçmek

Rüyada ölünün yanından geçmek

Rüyada ölünün yanından geçmek sorunlarının sürekli artacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün yanından geçmek gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Rüyada ölünün yanından geçmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada cami yanından geçmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, eşlerin boşanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın yanından geçmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukurun yanından geçmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun yanından geçmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada mezarın yanından geçmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar yanından geçmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments