Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin yanından geçmek

Rüyada denizin yanından geçmek

Rüyada denizin yanından geçmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada denizin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada denizin yanından geçmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada suyun yanından geçmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarın yanından geçmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Rüyada aslanın yanından geçmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, aşama göstermeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada ölünün yanından geçmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek elindeki işi rayına oturtacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin yanından geçmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments