Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin yanından geçmek

Rüyada köpeğin yanından geçmek

Rüyada köpeğin yanından geçmek yolunda devam edeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada köpeğin yanından geçmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada cami yanından geçmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yanından geçmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada aslanın yanından geçmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada suyun yanından geçmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, gelirinden yana memnun olacağına yorulur.

Rüyada ateşin yanından geçmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık yanından geçmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments