Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura girmek

Rüyada çukura girmek

Rüyada çukura girmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, canlanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada çukura girmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada çukurun içine girmek kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada çukura girmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet eder.

Rüyada ayağı çukura girmek zorlukların çözüme kavuşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada çukur yol görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, geçiminin yerinde olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir çukura düşmek bazen de rahat geçeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede çukur görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kan dolu çukur görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukur atlamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments