Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir çukura düşmek

Rüyada büyük bir çukura düşmek

Rüyada büyük bir çukura düşmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir çukura düşmek gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Rüyada büyük çukura düşmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, parasının her geçen gün artacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düşmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bir çukura düşmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çukur düşmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada su çukuruna düşmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments