Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı çukura girmek

Rüyada ayağı çukura girmek

Rüyada ayağı çukura girmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ayağı çukura girmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada ayağı çukura girmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çukura girmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada çukurun içine girmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet etmektedir.

Rüyada yalın ayak tuvalete girmek âlim kişiler arasına gireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçeyle çukur açmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dinde bilginleşeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tuvalet çukuru görmek gıybet edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çukura düştüğünü görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments