Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun içine girmek

Rüyada çukurun içine girmek

Rüyada çukurun içine girmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, biraz dinleneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukurun içine girmek gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Rüyada çukurun içine girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hüsrana uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ayağı çukura girmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura girmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lam çukuru görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada çukurda ev görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada çukurda ateş görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments