Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan dolu çukur görmek

Rüyada kan dolu çukur görmek

Rüyada kan dolu çukur görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine alamet eder.

Rüyada kan dolu çukur gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada kan dolu çukur görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu çukur görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kötü düşmana, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu çukurlar görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada su dolu çukur görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada kan dolu küvet görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan dolu kuvvet görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurda ateş görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet eder.

Rüyada kar çukuruna düşmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments