Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur atlamak

Rüyada çukur atlamak

Rüyada çukur atlamak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, helal rızka kavuşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada çukur atlamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur üstünden atlamak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada çukura atlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukurdan atlamak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada çukur üzerinden atlamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukurun üstünden atlamak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada çukurlardan atlamak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada bahçede çukur görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments