Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede çukur görmek

Rüyada bahçede çukur görmek

Rüyada bahçede çukur görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, kazançların artacağına, çok başarılı adımlar atacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede çukur gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Rüyada bahçede çukur görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada çukur eşmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin çukura düştüğünü görmek çok sayıda borca gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada çukurda kalmak kolay kolay pes etmeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çukurlar görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada çukura itilmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Rüyada çukur içinde su görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet eder.

Rüyada kabir çukuru görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments