Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşeni görmek

Rüyada çukura düşeni görmek

Rüyada çukura düşeni görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çocuk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çukura düşeni gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada çukura düşüp çıkmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yeni ev eşyaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada çukura düşeni görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada çukura düştüğünü görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, şerefli bir hayat süreceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments