Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düştüğünü görmek

Rüyada çukura düştüğünü görmek

Rüyada çukura düştüğünü görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada çukura düşeni görmek saygının hiç eksik olmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin geri planda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yani babasına benzeyeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek içinin huzurla dolacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çukura düşen birini görmek makamından olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, istediği noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada çukura düşüp çıktığını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, huzurunu kaybedeceğine, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Rüyada çukura düşüp çıkmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp ölmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, giden birinin geri döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments