Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, şansının artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çukura düşeni görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Rüyada çukura düştüğünü görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada çukura düşüp ölmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek hasta olanın da iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments