Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapların ıslandığını görmek

Rüyada çorapların ıslandığını görmek

Rüyada çorapların ıslandığını görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, işlerin günden güne artacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorapların ıslandığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada çorapların ıslandığını görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada yağmur ıslanmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments