Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada çoraplarının ıslandığını gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorapların ıslandığını görmek kazancın daha da artacağına, ağlayacağına, arzuların yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgayla ıslanmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada idrarla ıslanmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments