Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu görmek

Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu görmek

Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mutluluğu yakalayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Rüyada topuğu yırtık çorap görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap görmek maddi durumun düzeleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Rüyada çorabı yırtık görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments