Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta yırtık çorap görmek

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ayakta yırtık çorap gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet eder.

Rüyada ayakta çorap görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada ayakta siyah çorap görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada yırtık çorap giymek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada çorap yırtık görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sözünde duracağına inanılır.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments