Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalettir.

Rüyada çorabının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada topuğu yırtık çorap görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek uzak bir yola gidileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık çorap giymek saygınlığına da saygınlık katacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap yırtığı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments