Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık tül çorap görmek

Rüyada yırtık tül çorap görmek

Rüyada yırtık tül çorap görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yırtık tül çorap gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada yırtık tül çorap giymek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Rüyada yırtık tül çorap görmek sevinileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül perde görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık tül görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Rüyada tül çorap görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, elinin de bolluk göreceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada siyah tül çorap görmek ticaretinin genişleyeceğine, saadete ereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül çorap giymek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap görmek bir anda yükseleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments