Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu şiş görmek

Rüyada burnunu şiş görmek

Rüyada burnunu şiş görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bilincin artacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu şiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada burnunu şiş görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunun şiştiğini görmek çok rahat bir döneme girileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, herkesin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada burnunu şişmiş görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında şişlik görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret eder.

Rüyada şişle yaralanmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağını şiş görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments