Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü şişmiş görmek

Rüyada ölüyü şişmiş görmek

Rüyada ölüyü şişmiş görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü şişmiş gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölünün şiştiğini görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü şişmiş görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işarettir.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada burnunu şişmiş görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Rüyada şişme yelek görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş ayak görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments