Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap eşlemek

Rüyada çorap eşlemek

Rüyada çorap eşlemek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorap eşlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada çorap eşlemek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada çorap kaçması görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada yırtılmış çorap görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çorap aldığını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet etmektedir.

Rüyada sokakta çorapla yürümek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap satın almak sorunların yakında son bulacağına, amacına nail olacağına, gücünün azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments