Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çorap aldığını görmek

Rüyada birinin çorap aldığını görmek

Rüyada birinin çorap aldığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, geçim derdi çekeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin çorap aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada birinden çorap aldığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap satın aldığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni çorap aldığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada çorap aldığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada birinin çorap aldığını görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden çorap almak planların istediği gibi gitmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorabının kaçtığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments