Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap satın almak

Rüyada çorap satın almak

Rüyada çorap satın almak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, durgunlaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada çorap satın almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada siyah çorap satın almak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet eder.

Rüyada çorap satın aldığını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işarettir.

Rüyada çorap satın almak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni çorap satın almak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine yorulur.

Rüyada iki kat çorap giymek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık çorap giymek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çorap giydiğini görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çorapla çamurda yürümek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments