Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap kaçması görmek

Rüyada çorap kaçması görmek

Rüyada çorap kaçması görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorap kaçması gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada kaçmış çorap giymek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çorap kaçtığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada çorap kaçması görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaçan çorap görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çorabının kaçtığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kaçmış çorap görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorabın kaçtığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret eder.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments