Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah külotlu çorap giymek

Rüyada siyah külotlu çorap giymek

Rüyada siyah külotlu çorap giymek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap almak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah külot giymek işlerinde verimin artacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydirmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments