Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz çorap görmek

Rüyada mavi beyaz çorap görmek

Rüyada mavi beyaz çorap görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yaşamının uzun olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz çorap gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kazancında artış olacağına alamet eder.

Rüyada mavi bebek çorabı görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kötü günler yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk çorap görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi çorap giydirmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk bebek çorabı görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çorap almak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli çorap görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments