Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış çorap görmek

Rüyada yırtılmış çorap görmek

Rüyada yırtılmış çorap görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yırtılmış çorap gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada çorabın yırtılmasını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet eder.

Rüyada çorap yırtıldığını görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Rüyada yırtılmış çorap görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çorabı yırtılmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, şifa edineceğine, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış atlet görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments