Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın tavanını görmek

Rüyada odanın tavanını görmek

Rüyada odanın tavanını görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada odanın tavanını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Rüyada odanın tavanını görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada oda tavanı görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yardım edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek elde edilecek menfaatlere, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavana dokunmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada tavandan kum döküldüğünü görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavan süpürmek hayatını yoluna koymaya, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada tavanda yılan görmek iyi konumlara geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments