Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tavan görmek

Rüyada yüksek tavan görmek

Rüyada yüksek tavan görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada yüksek tavan gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada yüksek tavan görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, rızkın genişlemesine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek zor durumlarda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek tavan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek kötü günler görüleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret eder.

Rüyada nemli tavan görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda yazı görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, farklı şeyler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavana değmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavan tamir etmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments