Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten düşmek

Rüyada çok yüksekten düşmek

Rüyada çok yüksekten düşmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada çok yüksekten düşmek gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, gülen yüzünün de solacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere düşmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksekten düşmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yorulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments