Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerlerden düşmek

Rüyada yüksek yerlerden düşmek

Rüyada yüksek yerlerden düşmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kindar olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Rüyada yüksek yerlerden düşmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten yere düşmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, elindeki malların gideceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çok hayır duası alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten düşmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüksekten düşmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments