Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden düşmek

Rüyada yüksek yerden düşmek

Rüyada yüksek yerden düşmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerin düzeleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde düşmek rütbenin yükseleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek çok kötü olaylar yaşayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek güzel günlerine gölge düşeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments