Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmek ölmemek

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek insanların yolunu aydınlatacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, gelirinin de garanti altında olacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada birinin yüksekten düşmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek rakiplerin her konuda fark atacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu yüksekten düşmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmek üzere olmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments